Funchal:n lähettämä "roska" Atc joulukalenteri eli tehty kierrätys materiaaleista. Voi kun joulukuu tulisi pian, sormet syyhyää jo aukaisemaan luukkuja   Niin kauniisti on pakattu ja oletan että tuo lasten cd oli tytöille, kiitos heidän muistamisestakin.

1.12.  "Talvipuvuissa" Aivan ihanan suloinen orava kortti. Ajankohtainen kun ruokimme pihapuussa asuvaa oravaa pähkinöillä =)

2.12. "Joulun väriä"  Kaunis joulutähti kortti.

3.12. "Jouluruusu" Kortin takana luki vielä että katso tarkkaan...kortista löytyy pienen pienet keijukaiset puuhailemassa kukka juttuja, hauska idea  =)

4.12.  "Leipuritonttu" Ihana! Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla!

5.12.  "2. Adventti" Kaunis tunnelmallinen kortti.

6.12. "Sinivalkoinen talvipäivä" Söpö itsenäisyyspäivän kortti, vähän niin kuin tontut telkkari ruudussa ;)

7.12. "Ikkunan takaa" Kaunis luminen tunnelma.

8.12. "Joulu metsässä"  Vaikka en enkeleistä itse hirveästi välitäkään niin tämä on herkkä kortti.

9.12. "Tonttu voi tulla ikkunan taa" Ihanan jouluinen tonttu kortti, ihan minun värinen. Kuvaa en jostain syystä saanut onnistumaan paremmin :(

10.12. " Taivahalle syttyi juuri..." Todella upea tähti kortti, onkohan tuo tähti itse tehty jostain massasta?? Kerrassaan mahtava!

 11.12. "Muista Ystäviä" Hauska pyykkipoika kortti. Meillä on ollut sellanen härdelli päällä kun lapset on kipeenä etten ole joutanut tänne päivittelemään...

12.12. "3. Adventti" Siis 3 kynttilää palamassa...Minä en tainnut koko adventteja muistaa tehdessäni kortteja Manumiinalle...

13.12. "Valon neito Lucia" Tämä hienosti toteutettu kolmiulotteinen kortti juhlistaa myös syntymäpäivääni, Kiitos Funchal ! :)

14.12. "Salaisuuksien aikaa" Erikoinen salaisuuksien luukku kortti, josta paljastui suloinen orvokki terhvehdys.

15.12. "Joulun juhlaan puetut" Kultaa, punaista ja valkoista, todellakin juhla-asuun puetut.

16.12. "Tytön ihana uni" Tämä kortti osui aika sopivasti kun juuri eilen mietin että tuleekohan meidän Murusesta tällainen kultatukkainen neitokainen, hänellä kun on aika vaaleat hiukset, ihan eri "maata" kuin Nuppunen ;) Suloinen kortti!

17.12. "Amaryllikset" Sattuipas sopivasti että nämä ovat yksi joulukukka suosikeistani. Taaskin todella upeasti tehty kortti!

 

18.12. "Joulupallo piilottelee"  kortin takana luki myös että vedä narusta...hauska pikku yllätys kätkeytyi kortin sisään...

 

19.12. "Joulun luminen hämärä" oli nimeltään 19. kortti, upea kultaan puettu joulukuusi.

20.12. "Kuusijuhlapäivän mekko"  löytyi 20. luukusta, korttia koristaa suloinen kultatukkainen tyttö.

21.12. "Jouluiloa Phedralle perheineen" Toivotti tämän aamun ihana huurteinen kortti jossa pirteitä Pihlajan? marjoja. Niitä ei tänä vuonna linnuille olutkaan...

22.12. "Joulupuu on rakennettu" Tässä suloisessa kortissa on tyttönen jo kuusen koristelu puuhissa, huomenna meillekin pystytetään kuusi ja koristellaan ensimmäistä kertaa Nuppusen kanssa.

23.12.

24.12.

Ja joululahja

Kiitos Funchal ihanista korteista ja mahtavasta lahjasta!