Lastenvaihtoja varten Nuppunen tykkää näistä:

- Nuppunen on syntynyt 2.7.2008.

- Pään ympärys: n.53cm, vaatteet tällä hetkellä kokoa:98-104cm, jalka 26-27 

- Hello Kitty, Ti Ti-Nalle, My Little Pony, Dinojunan dinot

- Nuppunen pitää kovasti eläimistä; erityisesti puput, kissat, koirat ja heppat

- Nuppusen uusi keräily kohde on Filly Princess tarrat (tarra kirjaan),  kiiltokuvat ovat myös kivoja

- Nuppunen kerää myös Schleich-eläimiä (ei ihan pienintä kokoa, kaikki muut käy). Meillä on jo Hevoset: halflinger ruuna, Dartmoorinponi ori, Kissat: seisova harmaa-valkoinen maatiainen, vaal.ruskea seisova, Koirat: kultainennoutaja, berhandilainen, dalmatialainen, musta valkoinen cockerspanieli, Jänis, Makaava musta-valk. vasikka, Kuningas pingviini, Istuva pesukarhu, Leijonan pentu.

- Nuppuselle mieluisin väri on vaalea pinkki, musta ja kaikki kimallus, muutkin värit kyllä käyvät

- Karkkin sijaan mieluummin ksylitolpastilleja tosin Nuppunen rakastaa suklaata, mutta ei mitään karkkipusseja paketteihin (äidin toive )  Nuppusella ei ole allergioita.

- Nuppunen tykkää kirjoista, joita luemme yhdessä paljon. Nuppunen kuuluu Vau kirjakerhoon ja hänelle tulee prinsessa-lehti. Hertta-kirjat ovat tällä hetkellä suosikkeja.

 - Lasten musiikkia Nuppunen tykkää myös kuunnella. Nämä levyt meillä on jo Kaikkien aikojen paras lastenlevy, Fröbelinpalikat: Poptorin parhaat, Lastenlauluaarreaitta (tv- ja elokuvasuosikit), 10 perinteistä lastenlaulua, Viidakkohitit, Pentti Rasinkangas- Osuvat lastenlaulut, Maja-Majava-Tohtori Nummen pirpanapiisejä, Jos sun lysti on, Satu Sopanen & Tuttiorkesteri- Tuttirallaa, 25 perinteistä lastenlaulua, Ti Ti Nalle/ Rumpurei.

- Askartelemme myös yhdessä mm. kortteja, leimaamme ja piirrämme/väritämme (liiduilla, puukynillä ja vesiväreillä)

- Nuppusta kiinnostaa tällä hetkellä kovasti kaikki prinsessa & keiju jutut ja leikit